Kalo tek përmbajtja

Mirë se vini në Mundinero

Në këtë portal do të gjeni të dy artikujt që analizojnë se sa fitojnë të famshmit dhe analizat e platformave për të fituar para online.

Sa fitojnë?

Sa fitojnë këngëtarët e njohur?
sa fitoni për punë
Sa fitojnë Youtube-orët e famshëm?
Sa fitojnë futbollistët e famshëm?
Sa fitojnë personazhet e famshëm televiziv?

Sa kohë zgjat?

Sa kohë me shëndet
sa kohë në sport

Platforma për të fituar para në internet

Ne analizojmë platformat kryesore për të fituar para në internet

Përmbajtja është shqyrtuar nga Michel Miro.